Mikä On Naisten #1 Ongelma Ravinnossa Ja Treeneissä?

Huonot Valinnat. Me Korjaamme Tämän!
challenge tyttö
Täytä tietosi ja kutsumme sinut demoon!
HALUAN MUKAAN
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.
bootcamptreeni

RAVINTO- JA TREENIDEMO
4.1.2020 KLO 19:30

PUTKIKATU 21, NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
(Huom! Ensimmäinen demo meni jo täyteen. Järjestämme toisen ja samalla viimeisen klo 19:30. )

Ruokatauko järjestää Naantalin ainoan ja suurimman ravinto- sekä treenidemon tammikuussa 2020. Tämä tapahtuma on kaikille avoin. Tule kuuntelemaan miten me motivoimme ja valmennamme naisia kohta parempaa kuntoa. Kerromme ja näytämme sinulle suurimman salaisuutemme.

Tämä on täysin ilmainen demo. Ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Olemme vain iloisia, jos saat tästä demosta jotain hyviä vinkkejä omaan elämääsi. Itseasiassa jos tulet paikalle, saat meiltä esimerkkipohjat ravintoon ja treeniin.

Demossa käymme läpi miten ohitat naisten #1 ongelman, miten teet parempia valintoja ja miten saat treeneistä toimivat. Näet esimerkkejä suoraan oikeasta elämästä.

Näytämme sinulle pienen pätkän meidän bootcamp-treeneistä. Tulet huomaamaan kuinka paljon tehokkaampaa meidän menetelmät ovat verrattuna tavallisiin kuntokeskuksiin. Meidän henkilökohtaisella valmennuksella ja motivoinnilla saadaan todistetusti parempia tuloksia.
DEMO ALKAA:
demo1b

CASE: NIINA

2019 tammikuun Challengen voittaja Niina lisäsi lihasmassaansa ja poisti samalla rasvaa useita kiloja kehostaan Ruokatauon valmennuksessa. Tämä hurja nainen kiinteytyi useita kymmeniä senttejä.

Tämä on temppu, joka onnistuu erittäin harvoilta ja vaatiikin täydellistä paneutumista projektiin. Ravinnon, treenin sekä levon on oltava täydellisessä suhteessa toisiinsa ja silloin voidaan saada Niinan tyylistä jälkeä aikaiseksi.

"Lisäsin voimaani ja muutin rasvaa lihakseksi. Projektini onnistui täydellisesti. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini!" - Niina

CASE: TARU

2019 kesächallengen toinen voittajista Taru teki selvää jälkeä kaikesta. Hän kävi erittäin ahkerasti treeneissä ja söi tunnollisesti ohjeistuksen mukaan. Taru muuttikin kehoaan hurjasti ja tämä näkyi myös Challengen parhaimmissa InBody-pisteissä.

Hänen muutos näkyi kiloissa, senteissä, ryhdissä, itsetunnossa… kaikessa. Kroppa ja nainen muuttui kokonaan. Kolmessa kuukaudessa tämä nainen otti muun muassa -10 pykälää rasvaprosenttia alaspäin ja samaan aikaan hän lisäsi lihasmassaansa.

Suurimman muutoksen tajusin vasta loppumittauksessa. Sitä ennen kaavin vaatekaapin pohjalta kesävaatteita, jotka eivät viime kesänä menneet päälle. Nyt se sujahtivat päälle helposti. Oli aivan ihanaa saada vanhoja lempivaatteita takaisin käyttöön. Tuli kyllä niin hyvä olo.” -Taru
demo7
BONUS:
Kun tulet paikalle, saat meiltä mukaasi esimerkkipohjat ravintoon ja treeniin. Olemme käyttäneet näitä pohjia asiakkaidemme valmennuksessa. Emme halua että poistut tyhjin käsin. Haluamme että demosta on välittömästi sinulle jotain hyötyä. Haluamme että pystyt tekemän heti demon jälkeen jotain konkreettista. Tämä on meidän tavoite.

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2020 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina jo yli 13 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia naisia pääsemään kuntoon. Meidän menetelmämme on suunnattu nimenomaan ylipainoisille ja niille, jotka haluvat päästä ylimääräisestä rasvasta mahdollisimman tehokkaasti eroon.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee Ruokatauon demoon? Se on meidän pieni kädenojennus yhteisölle, jota haluamme vain auttaa. Olemme pitäneet demoja viimeksi 2014 kesällä ulkopuolisille, vuosien 2015-2019 demot ovat olleet vain asiakkaillemme. Nyt 2020 pidämme jälleen muutamia demoja ulkopuolisille.
ruokatauko
© Ruokatauko 2020