Tiputa -10KG Seuraavien 12 Viikon Aikana.

Miksi Niin Moni Turkulainen Nainen Vannoo Meidän Treenien Nimeen? Koska Me Saamme Naiset Näyttämään Hyvältä.
mission-slimpossible-logo-png
Täytä tietosi ja kutsumme sinut tapaamiseen!
HALUAN MUKAAN
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.
adv-arrow-left

CHALLENGE
8.4. - 30.6.2019

PROSESSIKATU 10, HALLI 1 NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
Ruokatauko ylpeänä esittää uuden ja jännittävän rasvanpoltto-ohjelman: "The Mission Slimpossible" joka alkaa 8.4.2019 salillamme. Kutsumme tätä Challengeksi, tämä on haaste sinulle.

Tämä on leikkimielinen kehonmuutoskisa, mutta jossa on erinomaiset palkinnot. TOP3 voittaa, joten myös sinulla on hyvät mahdollisuudet! Challengen aikana järjestämme myös viikkokohtaisia kisoja.

Challenge polttaa rasvaa kaksi tai jopa kolme kertaa tehokkaammin. Tällä menetelmällä saat itsesi kuntoon ja se haastaa sinua jokainen kerta!

Ruokatauon Challenge on paras saatavilla oleva ohjelma kehonkoostumuksen muuttamiseen. Ohjelmamme keskittyy nimenomaan tehokkaaseen rasvanpolttoon ja sen avulla pääset elämäsi parhaimpaan kuntoon.

Hauskat ja tehokkaat treenit ovat suunniteltu poistamaan rasvaa joka puolelta kehoa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja samalla saat maksimaalisen tuloksen. Ruokatauon kokeneet valmentajat ohjaavat sinua jokaisessa treenissä, joten olet aina osaavissa käsissä. Treenit tapahtuvat Naantalin keskuksessamme.
mirka1b
Olen 40kg kevyempi!
Aloitin 2014 kesächallengessa ja nyt 2019 olen 40kg kevyempi. Rasvaprosenttini on tullut yli 20% alaspäin. Unohdan välillä itsekin kuinka paljon keho on muuttunut valmennuksen aikana. Paidat lepattavat päällä ja housuja saa nostella koko ajan. Olo on huomattavasti parempi entiseen verrattuna ja itsetunto aivan toista luokkaa.
- Mirka
pia
Jaksan enemmän ja voin paremmin!
Saavutin omat tavoitteeni erinomaisesti. Painoni on tippunut reilusti ja kuntoni on noussut todella rajusti. Keho on myös kiinteytynyt hurjasti. Jaksan enemmän ja vireystilani on tasaisempi kuin ennen. Ymmärrän paljon paremmin ruokavalioon ja treeniin liittyviä syy-seuraussuhteita. Olen saanut kaivaa kaapista ”vanhoja” vaatteita taas esiin ja kaveritkin ovat huomanneet kasvojen sekä vyötärön kaventuneen.
- Pia
hanna
Kehoni on kiinteä ja naisellinen.
Saavutin kehonkoostumuksen suhteen tavoitteeni. Myös vatsani toimii nykyään paremmin ja hyvinvointini on parantunut huomattavasti. Treeneissä suorituskykyni on parantunut todella paljon. Nainen liikkuu ja kaikki tekeminen on kevyempää. Iltapäivisin ei enää tunnu siltä, että pitäisi ottaa päiväunet, sillä energiaa on tullut niin paljon lisää treeneistä ja ravinnosta. Migreenivaivoihin sain apua. Makeanhimo rauhoittui selvästi eikä ole enää vaivannut.
- Hanna
CHALLENGE STARTTAA:

KUKA MUU HALUAA LAIHTUA?

Haluat laihtua ja päästä kuntoon? Olet kiireinen? Haluat näyttää paremmalta? No meillä on ratkaisu sinulle ja meillä on myös näytöt osaamisestamme. Me saamme myös sinut kuntoon nopeasti ja tehokkaasti.

Katsos kun olemme sitoutuneet auttamaan Naantalilaisia, Raisiolaisia sekä Turkulaisia naisia pääsemään rasvasta eroon. Tämä challenge luotiin vain ja ainoastaan sitä tarkoitusta varten. Tehtävänä on antaa rasvalle lähtöpassit ja pitää samalla hauskaa!

Tämän seurauksena kaikki harjoitukset ovat ryhmässä tapahtuvaa personal trainer valmennusta. Treenit ovat hauskoja, energisiä, kovatehoisia sekä haastavia. Ne muokkaavat kehoasi, polttavat rasvaa sekä nostavat kuntoasi erittäin voimakkaasti. Koko keho treenataan läpi vain 30 minuutissa. Sen enempää et aikaa tarvitse.

Meidän treenimme perustuvat rajuun jälkipolttoon, joka saavutetaan, kun yhdistämme kovatehoisia intervalleja sekä voimaliikkeitä. Näin luomme yhdistelmän, joka polttaa enemmän rasvaa kuin 2-3 kertaa pidempään kestävät kuntosaliharjoitukset. Jokainen harjoitus on Ruokatauon kokeneiden personal trainereiden ohjaama ja jokainen harjoitus on suunniteltu hauskaksi, energiseksi sekä haastavaksi. Nämä yhdessä maksimoivat rasvanpolton sekä kiinteytymisen.

Treenit räätälöidään juuri sinun kunnollesi sopivaksi, jotta saamme parempia tuloksia. Olet sitten täysin uusi tai kokenut liikkuja, saat henkilökohtaista valmennusta ja saavutamme sinun tavoitteesi yhdessä. Olemme valmentaneet ihmisiä jo 12 vuotta, joten tietotaitomme on valtava. Treenit suoritetaan dynaamisessa ympäristössä, mikä tekee niistä hauskoja, motivoivia ja haastavia, samalla kulut pysyvät alhaalla ja saat ammattitaitoista personaltrainer valmennusta.
facekommentti1
muijat-treenaamassa2

MITÄ HYÖTYÄ SAAT?

 • Vatsapömppösi pienenee
 • Jenkkakahvat häviävät
 • Reitesi saavat lihasta ja näyttävät paremmilta
 • Takapuolesi saa muotoja
 • Allit katoavat käsistäsi
 • Kasvosi kapenevat, kaksoisleuka häviää
 • Kehostasi tulee urheilullisempi
 • Voit paremmin
 • Sinusta tulee vahvempi ja energisempi
 • Voit hyvin ja olet hyvällä tuulella koko päivän
 • Saat uusia ystäviä, jotka haluavat sinun onnistuvan
 • Vaatteet istuvat paremmin päälläsi ja näytät hyvältä niissä
 • Näet vaa'an tikittävän alaspäin
 • Huomaat senttien katoavan jokapuolelta
 • Kehosi saa uutta lihasta, joka tekee sinusta rasvanpolttokoneen

MYÖS NÄMÄ SINÄ SAAT

 • Saat realistisen tavoitteen
 • Sinua ohjataan kohti tavoitetta
 • Saat terveellisemmät elämäntavat
 • Pääset Turun hauskimmalle bootcampille
 • Saat alueen parasta valmennusta ja motivaatiota
 • Sinusta tulee osa meidän jengiä
 • Opit liikkumaan oikein
 • Opit syömään oikein
 • Voit ottaa kaverin mukaan ja pitäkää hauskaa
 • TOP3 voittaa palkintoja, joten sinulla on mahdollisuus
ILMOITTAUDU CHALLENGEEN:
Täytä tietosi ja kutsumme sinut starttitapaamiseen. Tämä challenge sopii jokaiselle budjetille. Meillä on eri versiot aloittelijalle, perusliikkujalle ja kovaa treenaaville. Haluamme tavata sinut ensin, jotta pystymme rakentamaan juuri sinulle oikean ohjelman. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi vuodelle 2019.

Tapaaminen kestää noin 40min. Otamme sinusta mitat, valokuvat sekä testaamme liikkuvuutesi. Samalla käymme läpi sinun tavoitteitasi, historiaasi ja mahdollisia ongelmakohtia.
CHALLENGE STARTTAA:
kaisa
taru
ml
Meillä ei ole kiiltäviä parketteja, ei pehmeitä sohvia eikä kovaa jumputtavaa musiikkia. Meidän treenihalli on hieman erilainen, me keskitymme tekemään tulosta. Emme myy sinulle jäsenyyksiä emmekä käyttöoikeutta saliimme. Me olemme täällä auttamassa sinua laihtumaan, kiinteytymään sekä näyttämään paremmalta. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteitasi! Olemme olemassa, jotta sinä saisit tuloksia. Challengen avulla autamme sinua saavuttamaan ihannekehosi, jossa vyötärösi on hoikka, kätesi ja jalkasi ovat kiinteät sekä takapuolesi näyttää hyvältä.

HUOM! Uskomme että rehellisyydellä ja avoimuudella pääsee pidemmälle. Tästä syystä näillä sivuilla oleva tieto on mahdollisimman tarkkaa. Emme kuitenkaan takaa tietynlaisia tuloksia vaikka suorittaisitkin ohjelmaamme. Tuloksiin vaikuttaa kuinka paljon käytät aikaa muutokseesi ja kuinka paljon oikeasti muutat asioita elämässäsi. Ne, jotka eivät tee kompromisseja, saavat kautta linjan aina parempia tuloksia.
TÄMÄ ON TEHOKKAIN JA PARHAIN CHALLENGE MITÄ OLEMME KOSKAAN LUONEET - JA HALUAMME SINUT MUKAAN
MUTTA...
PYSTYMME OTTAMAAN VAIN TIETYN MÄÄRÄN OSALLISTUJIA MUKAAN - JA HALUAMME ETTÄ SINÄ OLET YKSI HEISTÄ
Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Joten jos olet vakavissasi, haluat päästä kuntoon, haluat näyttää hyvältä ja haluat voida hyvin, silloin tämä on hetkesi! Klikkaa allaolevaa nappulaa ja tule mukaan.

NYT ON SINUN VUOROSI

Kesä 2019 alkaa tästä challengesta! Kohta on jälleen lämmintä ja aurinko alkaa paistamaan. 8.4.2019 on täydellinen hetki aloittaa valmistautuminen kesään, nyt on sinun vuorosi näyttää hyvältä.

The Mission Slimpossible on uusi jännittävä rasvanpolttohaasteemme, johon olemme laittaneet parhaat ja tehokkaimmat treenit. Haluamme sinun hyötyvän tästä. Challengen avulla saat motivaatiota sekä kehosi kuntoon. Voit sen jälkeen pitää tyytyväisenä kesähametta tai uikkareita päälläsi vaikka koko kesän. Tulet näyttämään paremmalta.

Meidän treenit yhdistettynä muutamaan hienosäätöön ravinnossasi voi muuttaa kaiken. Se voi luoda sinulle kehon joka näyttää ja tuntuu nuoremmalta ja paremmalta kuin koskaan. Meidän treenit ovat keränneet huikeasti suosiota ja sadat naiset vannovatkin meidän nimeen. Me todellakin haluamme auttaa ja olemme sitoutuneet Turun alueella asuvien naisten (ja miesten) rasvanpolttoon. Haluamme taistella ylipainoa, kiristäviä housuja, huonoa oloa, heikkoa kuntoa sekä huonoa motivaatiota vastaan. Tämä on missiomme.

Tule mukaan erittäin suositulle challengelle ja muuta elämäsi! Et tule katumaan.
boottisFacearvostelut
CHALLENGEN VOITTAJAN PÄÄPALKINTO:
Kaikki loput Ruokatauon 2019 treenit ilmaiseksi.


RAHAT TAKAISIN TAKUU:
Itseasiassa olemme niin varmoja että pidät meidän treeneistä ja tyylistämme, että annamme challengelle rahat takaisin takuun. Tämän jälkeen sinulla ei ole mitään hävittävää.

Mutta jos jostain syystä et pidäkkään meidän systeemistä, sanot siitä meille ja palautamme rahasi. Saat ne takaisin ilman vetkuttelua ja häsläystä. Emme kysele sen enempää.

Reilua? Kyllä! Rohkeaa? Kyllä!


lehdet
ruokatauko

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2019 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina yli 12 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia pääsemään kuntoon. Meidän menetelmämme on suunnattu nimenomaan ylipainoisille ja niille, jotka haluvat päästä ylimääräisestä rasvasta mahdollisimman tehokkaasti eroon.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee Ruokatauon Challengeen? Se on meidän oma järjestelmämme, jota olemme 12 vuoden aikana pikkuhiljaa kehittäneet paremmaksi ja paremmaksi. Olemme poimineet parhaat jutut mukaan tähän ohjelmaan. Challenge on meidän ratkaisumme siihen, miten oikeasti kuuluisi treenata, kun halutaan näyttää hyvältä.
Ruokatauko 2019