Huomio Kaikki Naantalilaiset Äidit

Älä Tuhlaa Aikaasi Turhiin Treeneihin! Olemassa On Myös Parempi Tapa Treenata!
kuumamutsiPNG
Täytä tietosi ja kutsumme sinut mukaan!
HALUAN MUKAAN
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.

KUUMA MUTSI
BOOTCAMP 3.4. - 1.5.

PUTKIKATU 21 NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
Ruokatauon Bootcampit ovat olleet erittäin suosittuja ja liikutamme tällä hetkellä satoja äitejä. Autamme heitä saavuttamaan tavoitteita ja unelmia.

Kuuma Mutsi Bootcamppimme on kohdistettu erittäin kiireiselle äidille, joka haluaa muutosta äitien suurimpiin ongelmakohtiin kehossa. Haastattelujen ja kokemuksemme mukaan äidit haluavat kaikista eniten muutosta keskivartaloon, käsiin ja takapuoleen. Tämä Bootcamp on juuri sitä varten ja kestää vain 28 päivää.

Kuuma Mutsi Bootcamp alkaa 3.4 ja päättyy 1.5.
MITEN KUUMA MUTSI TOIMII?

AINA KIIREINEN ÄITI

Tiedämme että olet kiireinen. Me tiedämme tämän, koska työskentelemme kiireisten äitien kanssa joka päivä. He ajattelevat ettei heillä ole aikaa treenata, ei ole aikaa näyttää hyvältä eikä ole aikaa tuntea oloaan hyväksi. Lasten harrastukset, työkiireet, asioinnilla juoksemiset, kauppareissut, puolison huomioiminen ja niin edelleen. Se voi tuntua loputtomalta eikö vain? Missä välissä jää mitään aikaa juuri sinulle? Tämä on se Syy, miksi loimme Kuuma Mutsi Bootcampin juuri sinulle.

Näiden seuraavien kolmen askeleen avulla sinä voit kiinteytyä, voit näyttää paremmalta ja saada enemmän hyvää oloa kuin vuosiin. Nyt on sinun vuorosi!
kello

ASKEL #1 KESTO 28 PÄIVÄÄ

Tämä bootcamp kestää vain 28 päivää ja keskittyy suoraviivaisesti äitien suurimpiin ongelmakohtiin, jotka ovat keskivartalo, kädet ja takapuoli. Sinun ei tarvitse sitoutua kuin 28 päiväksi ja ilmestyä hallimme ovesta sisään joka viikko.

Tämä boottis on erittäin nopea mäkistartti kohti parempaa oloa. Me näytämme, ohjaamme ja motivoimme sinut takaisin oikealle polulle. Tässä ajassa nostamme huomattavasti kuntoasi ja muokkaamme kehoasi.
malli2

ASKEL #2 NOPEAT TREENIT

Kaikki tämä bootcampin treenit kestävät 45min ja perustuvat HIIT-jälkipolttoon. Olemme ottaneet muista bootcampeistamme parhaimmat jutut ja olemme tehneet niistä supertehokkaan version äideille.

Tämän ansiosta treenit ovat erittäin nopeita ja tehokkaita, ne sopivat täydellisesti kiireisen äidin aikatauluihin. Saat myös käydä samalla muissa bootcamp treeneissämme.

Kaikki treenit sopivat kaikille äideille kuntotasoon katsomatta. Valmennuksemme räätälöi treenit juuri sinun kuntotasolle sopivaksi ja näet jatkuvasti kehitystä. Meidän treenien avulla saat myös erinomaisen olon ja lisää energiaa päivään. Nämä treenit jättävät sinut hyvälle tuulelle.
demo5

ASKEL #3 HELPPOA RAVINTOA

Kuka sanoi että terveellinen syöminen pitäisi olla tylsää tai mautonta?

Tähän bootcamppiin kuuluu myös ravintoluento, jossa esittelemme erittäin helpon ja suoraviivaisen tavan syödä 28 päivää. Haluamme sinun saavan maksimihyödyn tästä bootcampista, joten haluamme puhua kanssasi myös ravinnosta.

Haluamme ravinnon olevan helppo valmistaa, nopea tehdä ja maistuvan hyvälle. Ateriat eivät myöskään riko budjettiasi ruokakaupassa. Haluamme sinun saavan uusia ideoita syömiseen ja kerromme miten olemme saaneet tuloksia ravinnolla. Näytämme oikeat esimerkit ravintovalmennuksestamme.
demo4
KUUMA MUTSI ALKAA:

MIKÄ TEKEE MEISTÄ ERILAISEN?

Se onkin hyvä kysymys. Katsos kun me olemme erikoistuneet kiireisten naantalilaisten äitien valmentamiseen. Olemme ainoa treeniohjelma tällä alueella, joka tarjoaa sinulle tuloksia ja mahdollisuuksia. Meidän treeneissä äidit pääsevät kuntoon, meillä on jo satoja referenssejä ja lisää tulee jatkuvasti. Meidän treenit ovat hauskoja, motivoivia ja valmennuksemme on erittäin kannustavaa.

Kuuma Mutsi Bootcamp kestää vain 28 päivää. Tämän bootcampin avulla saat motivaatiota ja kehosi kuntoon. Tulet näyttämään paremmalta.

Meidän treenit yhdistettynä muutamaan hienosäätöön ravinnossasi voi muuttaa kaiken. Se voi luoda sinulle kehon, joka näyttää ja tuntuu nuoremmalta sekä paremmalta kuin koskaan. Meidän treenit ovat keränneet huikeasti suosiota ja sadat naiset vannovatkin meidän nimeen. Me todellakin haluamme auttaa ja olemme sitoutuneet tähän. Haluamme taistella kiristäviä housuja, matalaa itsetuntoa, heikkoa kuntoa sekä huonoa motivaatiota vastaan. Tämä on missiomme.

Kaikki mitä teemme valmennuksessa tähtäävät sinun maksimaaliseen hyvinvoinnin parantamiseen. Täällä sinua valmennetaan henkilökohtaisesti. Täällä sinun tavoitteesi ovat tärkeitä. Täällä sinun taustat otetaan huomioon. Täällä sinua kuunnellaan. Täällä sinä olet tärkeä. Täällä me kuljemme vierelläsi ja menemme niin pitkälle kuin olet itse valmis kulkemaan.

Tässä alla pieni taulukko vertailun vuoksi. Katso miten me eroamme muista.

KUUMA MUTSI

kuumamutsi

Kokeneet valmentajat

Pidämme huolta sinusta ja säädämme treenit sinun kuntotasolle sopivaksi. Otamme huomioon sinut!

Motivaatio

Motivoimme sinua eteenpäin joka päivä. Haluamme sinun onnistuvan ja saavan tuloksia.

Hauskaa ja kannustavaa

Pidämme treenit hauskoina ja kannustavina, halumme sinun kokeilevan uusia ideoita ja halumme sinun nauttivan haasteesta.

Olet osa perhettä

Olet osa yhteisöämme, täällä sinut tunnetaan, täällä sinun tavoitteet tiedetään ja täällä sinua kuunnellaan.

Näet tuloksia

Me teemme asioita eri tavalla, hyvin eri tavalla. Tästä syystä äidit saavat tuloksia meidän kanssamme.

KUNTOSALI

kuntosali naantali

Olet yksin

Olet yksin, kukaan ei ole kiinnostunut sinusta tai sinun tavoitteistasi, olet vain numero muiden joukossa.

Kaikille samaa

Saat copy-pastella tehdyn yleisohjelman, joka ei ota huomioon sinun tavoitteita tai rajoituksia.

Ahdistavaa

Musiikki hakkaa, miehet karjuvat vieressä, raudat kolisevat. Miten pystyt keskittymään itseesi?

Ylihinnoiteltu

KK-kortti, ravintovalmentaja ja personaltrainer tulevat kustantamaan PALJON!

Tylsää

Sitä samaa päivästä toiseen, vuodesta toiseen ilman tuloksia...

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2020 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina jo yli 13 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia naisia pääsemään kuntoon. Kuuma Mutsi Bootcamp on suunnattu nimenomaan äideille, jotka haluavat kiinteyttää keskivartaloa, käsiään ja takapuoltaan. Haluamme tarjota mahdollisimman tehokkaan väylän päästä ylimääräisestä rasvasta eroon ja näyttää hyvältä.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee Kuuma Mutsi Bootcamppiin? Se on meidän oma järjestelmämme, johon olemme ottaneet mukaan bootcamppimme tehokkaimmat jutut, jotka keskittyvät suoraan äitien suurimpiin ongelmakohtiin. 2020 Ruokatauko on neljän valmentajan operaatio.
ruokatauko
Jos luet tätä tekstiä, oletamme että olet äiti tai sinulla on äiti, jota kovasti rakastat.

Jos olet äiti, tiedät että kaikkien muiden tarpeet menevät aina sinun edellesi. Se on koodi, jota kaikki äidit noudattavat. Perhe tulee ensin ja sen jälkeen jos aikaa jää ja olet onnekas, silloin voit ehkä tehdä jotain myös itsellesi? Olemmeko oikeassa?

Me todellakin ymmärrämme tämän ja kunnioitamme sitä, mutta nyt olisi korkea aika kun joku muu pitää huolta SINUSTA! Tästä syystä loimme Kuuma Mutsi Bootcampin.

MITÄ HYÖTYÄ SAAT?

 • Kaikki Kuuma Mutsin treenit keskittyvät äitien suurimpiin ongelmakohtiin. Muokkaamme niitä joka päivä mahdollisimman tehokkaasti.
 • Nostamme 28 päivän aikana kuntoasi sekä voimaasi huomattavasti, jaksat enemmän.
 • Treenien kesto on hyvin lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi. Tämä sopii hyvin aikatauluusi.
 • Ravintoluennolla käymme läpi toimivat suuntaviivat. Teet oikeita valintoja ruokapöydässä Bootcampin aikana. Näet esimerkit, kopioi ne käyttöösi!
 • Testaamme voimasi, kuntosi ja liikkuvuutesi, jotta voimme seurata kehittymistäsi Bootcampin aikana - koska vahva on nykyään seksikästä!
 • Tuemme ja motivoimme sinua koko Ruokatauon miehistön voimalla, haluamme että sinä onnistut ja saat tuloksia.

MYÖS NÄMÄ SINÄ SAAT

 • Vatsapömppösi pienenee
 • Jenkkakahvat pienentyvät
 • Reitesi saavat lihasta ja näyttävät paremmilta
 • Takapuolesi saa muotoja
 • Allit katoavat käsistäsi
 • Kasvosi kapenevat, kaksoisleuka pienenee
 • Sinusta tulee urheilullisempi
 • Voit paremmin
 • Sinusta tulee vahvempi ja energisempi
 • Voit hyvin ja olet hyvällä tuulella koko päivän
 • Saat uusia ystäviä, jotka haluavat sinun onnistuvan
 • Vaatteet istuvat paremmin päälläsi ja näytät hyvältä niissä
 • Näet vaa'an tikittävän alaspäin
 • Huomaat senttien katoavan jokapuolelta
 • Saat realistisen tavoitteen
 • Sinua ohjataan kohti tavoitetta
 • Saat terveellisemmät elämäntavat
 • Sinusta tulee osa meidän jengiä
 • Opit liikkumaan oikein
 • Opit syömään paremmin
 • Voit ottaa kaverinkin mukaan
BONUS:

Kun tulet mukaan Kuuma Mutsi Bootcampille, saat meidän Reseptikirjan tukemaan ravintoasi. Haluamme antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ruokapöytääsi. Myymme tätä reseptikirjaa verkkokaupassamme, mutta sinä saat sen ilmaiseksi. Reseptikirjassa on ravintovalmennusasiakkaidemme toimivia reseptejä vuosien varrelta. Näiden avulle he ovat päässeet kuntoon. Ota reseptit käyttöösi ja hyödyt!

"OK, MITÄ SE MAKSAA?"
Tiedätkö mikä on parasta?

Jos nyt menisit kuntosalille, ottaisit kuntosalikortin sinne, palkkaisit itsellesi ravintovalmentajan ja sen jälkeen palkkaisit personaltrainerin jokaiseen treeniin mukaasi 28 päivän ajan, tämä tulisi kustantamaan sinulle noin 1000€. Tähän päälle vielä pakollinen irtisanomisaika.

Ei siinä ole mitään väärää, ihmiset maksavat näitä summia oikeasti ja ovat asian kanssa sinut. Me kuitenkin haluamme olla tehokkaampi, nopeampi ja samalla sopivampi sinun lompakollesi.

Haluamme auttaa sinua, jotta sinä voisit hämmästyttää perhettäsi, ystäviäsi ja työkavereitasi. Parasta on se, että voit napata itsellesi paikan Kuuma Mutsi Bootcampista hintaan 135€!

Kuinka paljon laitat hintaa sille, että treenaamme rasvaa pois sinusta? Kuinka arvokasta tämä on sinulle? Kuinka hienoa on kävellä töihin ja saada ihailevia kommentteja työkavereilta?

Se on varmaan hiukan enemmän kuin 4.8€ päivässä, eikö?

Joten, mitä odottelet? Sinulla ei ole muuta hävittävää kuin rasvaa kehostasi. Sinun ei tarvitse epäröidä, nappaat paikan itsellesi ja lähdetään hakemaan sitä kehoa mistä olet aina unelmoinut. Olemme varmoja, että tulet pitämään tästä Bootcampista!

KUUMA MUTSI BOOTCAMP

135
/28 päivää

Kuuma Mutsi Bootcampin kaikki treenit


Saat osallistua myös muihin Ruokatauon Bootcamppeihin


Saat osallistua kehonhuoltoon sunnuntaisin


Yhteinen ravintoluento ennen aloitusta


Saat reseptikirjan bonuksena


Alku- ja loppumittaukset, kuntoseuranta

KUUMA MUTSI ALKAA

bootcamptreeni
Sivuhuomautus: Haluan kertoa että meillä ei ole kiiltäviä parketteja, ei pehmeitä sohvia eikä kovaa jumputtavaa musiikkia. Meidän treenihalli ja -menetelmät ovat melkoisen erilaisia, me keskitymme tekemään tulosta. Emme myy sinulle jäsenyyksiä emmekä käyttöoikeutta saliimme. Me olemme täällä auttamassa sinua laihtumaan, kiinteytymään sekä näyttämään paremmalta. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteitasi! Olemme olemassa, jotta sinä saisit tuloksia. Kuuma Mutsi Bootcampin avulla autamme sinua saavuttamaan ihannekehosi, jossa vyötärösi on hoikka, kätesi ja jalkasi ovat kiinteät sekä takapuolesi näyttää hyvältä.

HUOM! Emme kuitenkaan takaa tietynlaisia tuloksia vaikka suorittaisitkin ohjelmaamme. Tuloksiin vaikuttaa kuinka paljon käytät aikaa muutokseesi ja kuinka paljon oikeasti muutat asioita elämässäsi. Ne, jotka eivät tee kompromisseja, saavat kautta linjan aina parempia tuloksia.
demo6
demo1b
boottisFacearvostelut
© Ruokatauko 2020