Täydellinen Joululahja Naiselle Tänä Vuonna

Sitä Kutsutaan Nimellä Ruokatauko Challenge. Minä selitän!
challenge tyttö
Täytä tietosi ja kysyn sinulta lisää.
HALUAN MUKAAN
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.
bootcamptreeni

MIKÄ IHMEEN CHALLENGE?
7.1.2020 KLO 15:00

PUTKIKATU 21, NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
Mikä on se täydellinen joululahja rakkaallesi? Häikäisen sinut ensin nippelitiedolla, joka kuuluu seuraavasti: 95% naisista haluaisi saada tiukemman keskivartalon, näyttää kiinteämmältä ja laihtua jokusen kilon. Joten on hyvin todennäköistä että rakkaasi haluaisi myös jotain edellämainittuja asioita elämässään. Ja kävipä tuuri, koska tämä on juuri se mitä me teemme työksemme.

Meillä on tälläkin hetkellä satoja naisia liikkumassa ja valmennamme heitä joka päivä. Meidän valmennus on ollut huippusuosittua naisten keskuudessa.

Mutta tänä jouluna ajattelen sinua. Haluatko päästä todella helpolla lahjahankinnassa ja haluat naisesi olevan tyytyväinen? Yllätä rakkaasi täydellisellä joululahjalla: Ruokatauko Challenge!

Ainoastaan nämä kolme asiaa pitää sopia:
1) Tiedät että hän haluaa muutosta ja hän on valmis tekemään töitä sen eteen.
2) Hän pääsee Naantaliin 2-4x kertaa viikossa 30min treeneihin.
3) Hän pystyy kuuntelemaan ohjeita ja tekemään tarvittaessa muutoksia ravintoonsa.

Jos näin on, osta naisellesi pukinkonttiin Ruokatauon Challenge, joka alkaa tammikuun 7. päivä ja kestää 30.3.2020 saakka. 3kk tiukkaa treeniä, motivaatiota ja auttamista. Ilmoittaudu vierestä ja jutellaan lisää.
CHALLENGE ALKAA:
demo1b

CASE: NIINA

2019 tammikuun Challengen voittaja Niina lisäsi lihasmassaansa ja poisti samalla rasvaa useita kiloja kehostaan Ruokatauon valmennuksessa. Tämä hurja nainen kiinteytyi useita kymmeniä senttejä.

Tämä on temppu, joka onnistuu erittäin harvoilta ja vaatiikin täydellistä paneutumista projektiin. Ravinnon, treenin sekä levon on oltava täydellisessä suhteessa toisiinsa ja silloin voidaan saada Niinan tyylistä jälkeä aikaiseksi.

CASE: TARU

2019 kesächallengen toinen voittajista Taru teki selvää jälkeä kaikesta. Hän kävi erittäin ahkerasti treeneissä ja söi tunnollisesti ohjeistuksen mukaan. Taru muuttikin kehoaan hurjasti ja tämä näkyi myös Challengen parhaimmissa InBody-pisteissä.

Hänen muutos näkyi kiloissa, senteissä, ryhdissä, itsetunnossa… kaikessa. Kroppa ja nainen muuttui kokonaan. Kolmessa kuukaudessa tämä nainen otti muun muassa -10 pykälää rasvaprosenttia alaspäin ja samaan aikaan hän lisäsi lihasmassaansa.

Valmennamme naisia treenissä, ravinnossa ja motivoinnissa. Silloin kun kaikki kolisee kohdilleen, voidaan saada Tarun ja Niinan tyylistä jälkeä aikaiseksi. Kehossa tapahtuvien muutoksien lisäksi myös nostamme naisten itsetuntoa.
demo7
KORTTIA POSTIIN:
Lähetän Challengen lahjakortin sinulle töihin tai johonkin ennaltasovittuun osoitteeseen. Tai voit tulla hakemaankin sen Naantalin saliltamme. Saat itse askarrella siihen kivan joulukortin mukaan ja sitten vain odottelemaan joulupukkia.

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2020 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina jo yli 13 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia naisia pääsemään kuntoon. Meidän menetelmämme on suunnattu nimenomaan ylipainoisille ja niille, jotka haluvat päästä ylimääräisestä rasvasta mahdollisimman tehokkaasti eroon.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee Ruokatauon Challengeen? Se on meidän oma järjestelmämme, jota olemme 13 vuoden aikana pikkuhiljaa kehittäneet paremmaksi ja paremmaksi. Olemme poimineet parhaat jutut mukaan tähän ohjelmaan. Challenge on meidän ratkaisumme siihen, miten oikeasti kuuluisi treenata, kun halutaan näyttää hyvältä.
ruokatauko
© Ruokatauko 2020