CHALLENGE ALKAA 7.1.2019 NAANTALISSA.

PAIKKOJA ON RAJALLISESTI. HAASTATTELUT KÄYNNISSÄ NYT.
logo5
Täytä tietosi ja kutsumme sinut challengeen!
HALUAN MUKAAN
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.

CHALLENGE
7.1. - 31.3.2019

PROSESSIKATU 10, HALLI 1 NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
Ruokatauko ylpeänä esittää uuden ja jännittävän haasteen: "The Game Changer Challenge 2019", joka alkaa 7.1.2019 salillamme.

Game Changer kestää 12 viikkoa ja sisältää ohjatut treenit maanantaista sunnuntaihin. Kaikki treenit kestävät 30min ja sisältävät lämmittelyn sekä jäähdyttelyn. Treenit ovat HIIT-menetelmällä tehtyjä kokonaisuuksia.

Treenien lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua Ruokatauon ravintovalmennukseen Challengen aikana.

Challengen haastattelut ovat käynnissä ja paikkoja on rajallisesti. Pääset mukaan syöttämällä tietosi vasemmalla olevaan lomakkeeseen, me otamme sinuun yhteyttä 24h sisällä sekä kutsumme haastatteluun.

Salimme sekä toimistomme sijaitsee Naantalissa osoitteessa Prosessikatu 10. Kaikki treenit suoritetaan täällä.
CHALLENGE STARTTAA:
kartta_bw
ruokatauko

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2019 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina yli 12 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia pääsemään kuntoon.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee Ruokatauon Challengeen? Se on meidän oma järjestelmämme, jota olemme 12 vuoden aikana pikkuhiljaa kehittäneet paremmaksi ja paremmaksi. Olemme poimineet parhaat jutut mukaan tähän ohjelmaan. Challenge alkaa 7.1.2019, tule mukaan!
Ruokatauko 2018