Tiputa -10KG Kesään 2020 Mennessä.

Miksi Niin Moni Nainen Vannoo Meidän Treenien Nimeen? Koska Me Saamme Naiset Näyttämään Hyvältä.
challenge tyttö
Täytä tietosi ja kutsumme sinut tapaamiseen!
HALUAN MUKAAN
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.

CHALLENGE
7.1. - 28.6.2020

PUTKIKATU 21 NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
Ruokatauko jälleen ylpeänä esittää uusitun ja jännittävän rasvanpoltto-ohjelman tammikuulle: "The Challenge 2020" joka alkaa 7.1.2020 salillamme. Tämä on Haaste sinulle.

Tämä on leikkimielinen kehonmuutoskisa, mutta jossa on erinomaiset palkinnot. TOP3 voittaa mahtavat palkinnot. Challengen aikana järjestämme myös viikkokohtaisia kisoja.

Challenge polttaa rasvaa kaksi tai jopa kolme kertaa tehokkaammin. Tällä menetelmällä saat itsesi kuntoon ja se haastaa sinua jokainen kerta!

Ruokatauon Challenge on paras saatavilla oleva ohjelma kehonkoostumuksen muuttamiseen. Ohjelmamme keskittyy nimenomaan tehokkaaseen rasvanpolttoon ja sen avulla pääset elämäsi parhaimpaan kuntoon.

Hauskat ja tehokkaat treenit ovat suunniteltu poistamaan rasvaa joka puolelta kehoa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja samalla saat maksimaalisen tuloksen. Ruokatauon kokeneet valmentajat ohjaavat sinua jokaisessa treenissä, joten olet aina osaavissa käsissä. Treenit tapahtuvat Naantalin keskuksessamme.
THE CHALLENGE ALKAA:
demo1b

CASE: NIINA

2019 tammikuun Challengen voittaja Niina lisäsi lihasmassaansa ja poisti samalla rasvaa useita kiloja kehostaan Ruokatauon valmennuksessa. Tämä hurja nainen kiinteytyi useita kymmeniä senttejä.

Tämä on temppu, joka onnistuu erittäin harvoilta ja vaatiikin täydellistä paneutumista projektiin. Ravinnon, treenin sekä levon on oltava täydellisessä suhteessa toisiinsa ja silloin voidaan saada Niinan tyylistä jälkeä aikaiseksi.

"Lisäsin voimaani ja muutin rasvaa lihakseksi. Projektini onnistui täydellisesti. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini!" - Niina

CASE: TARU

2019 kesächallengen toinen voittajista Taru teki selvää jälkeä kaikesta. Hän kävi erittäin ahkerasti treeneissä ja söi tunnollisesti ohjeistuksen mukaan. Taru muuttikin kehoaan hurjasti ja tämä näkyi myös Challengen parhaimmissa InBody-pisteissä.

Hänen muutos näkyi kiloissa, senteissä, ryhdissä, itsetunnossa… kaikessa. Kroppa ja nainen muuttui kokonaan. Kolmessa kuukaudessa tämä nainen otti muun muassa -10 pykälää rasvaprosenttia alaspäin ja samaan aikaan hän lisäsi lihasmassaansa.

Suurimman muutoksen tajusin vasta loppumittauksessa. Sitä ennen kaavin vaatekaapin pohjalta kesävaatteita, jotka eivät viime kesänä menneet päälle. Nyt se sujahtivat päälle helposti. Oli aivan ihanaa saada vanhoja lempivaatteita takaisin käyttöön. Tuli kyllä niin hyvä olo.” -Taru
demo7

HALUATKO SINÄ LAIHTUA?

Haluat laihtua ja näyttää hyvältä? Haluat olla kiinteämpi? Olet erittäin kiireinen nainen? Meillä on sopiva ratkaisu sinulle ja meillä on myös näytöt osaamisestamme. Me saamme myös sinut kuntoon nopeasti ja tehokkaasti.

Katsos kun olemme sitoutuneet auttamaan Naantalilaisia, Raisiolaisia sekä Turkulaisia naisia pääsemään rasvasta eroon. Tämä challenge luotiin vain ja ainoastaan sitä tarkoitusta varten. Tehtävänä on antaa rasvalle lähtöpassit ja pitää samalla hauskaa!

Tämän seurauksena kaikki harjoitukset ovat ryhmässä tapahtuvaa personal trainer valmennusta. Treenit ovat hauskoja, energisiä, kovatehoisia sekä haastavia. Ne muokkaavat kehoasi, polttavat rasvaa sekä nostavat kuntoasi erittäin voimakkaasti. Koko keho treenataan läpi vain 30 minuutissa. Sen enempää et tarvitse aikaa.

Meidän treenimme perustuvat rajuun jälkipolttoon, joka saavutetaan, kun yhdistämme kovatehoisia intervalleja sekä voimaliikkeitä. Näin luomme yhdistelmän, joka polttaa enemmän rasvaa kuin 2-3 kertaa pidempään kestävät kuntosaliharjoitukset. Jokainen harjoitus on Ruokatauon kokeneiden personal trainereiden ohjaama ja jokainen harjoitus on suunniteltu hauskaksi, energiseksi sekä haastavaksi. Nämä yhdessä maksimoivat rasvanpolton sekä kiinteytymisen. Katso vaikka näiden naisten kuvia tältä sivulta. Missään muualla ei tule vastaavia tuloksia. Meidän systeemi on niin erilainen kuin muualla.

Treenit räätälöidään juuri sinun kunnollesi sopivaksi, jotta saamme parempia tuloksia. Olet sitten täysin uusi tai kokenut liikkuja, saat henkilökohtaista valmennusta ja saavutamme sinun tavoitteesi yhdessä. Olemme valmentaneet ihmisiä jo 13 vuotta, joten tietotaitomme on valtava. Treenit suoritetaan dynaamisessa ympäristössä, mikä tekee niistä hauskoja, motivoivia ja haastavia, samalla kulut pysyvät alhaalla ja saat ammattitaitoista personaltrainer valmennusta. Valmennamme sinua joka päivä.
facekommentti1
muijat-treenaamassa2

MITÄ HYÖTYÄ SAAT?

 • Vatsapömppösi pienenee
 • Jenkkakahvat häviävät
 • Reitesi saavat lihasta ja näyttävät paremmilta
 • Takapuolesi saa muotoja
 • Allit katoavat käsistäsi
 • Kasvosi kapenevat, kaksoisleuka häviää
 • Kehostasi tulee urheilullisempi
 • Voit paremmin
 • Sinusta tulee vahvempi ja energisempi
 • Voit hyvin ja olet hyvällä tuulella koko päivän
 • Saat uusia ystäviä, jotka haluavat sinun onnistuvan
 • Vaatteet istuvat paremmin päälläsi ja näytät hyvältä niissä
 • Näet vaa'an tikittävän alaspäin
 • Huomaat senttien katoavan jokapuolelta
 • Kehosi saa uutta lihasta, joka tekee sinusta rasvanpolttokoneen

MYÖS NÄMÄ SINÄ SAAT

 • Saat realistisen tavoitteen
 • Sinua ohjataan kohti tavoitetta
 • Saat terveellisemmät elämäntavat
 • Pääset Turun hauskimpaan valmennukseen
 • Saat runsaasti motivaatiota
 • Sinusta tulee osa meidän jengiä
 • Opit liikkumaan oikein
 • Opit syömään oikein
 • Voit ottaa kaverin mukaan ja pitäkää hauskaa
ILMOITTAUDU CHALLENGEEN:
Täytä tietosi ja kutsumme sinut sen jälkeen starttitapaamiseen. Tämä challenge sopii jokaiselle budjetille ja kuntotasolle. Meillä on eri versioita aloittelijalle, rapakuntoiselle, perusliikkujalle, kovakuntoiselle ja myös vanhemmalle naiselle. Joten haluamme tavata sinut ensin, jotta pystymme rakentamaan juuri sinulle oikean ohjelman.

Tapaaminen kestää noin 75min. Otamme sinusta mitat, valokuvat sekä testaamme liikkuvuutesi. Samalla käymme läpi sinun tavoitteitasi, historiaasi ja mahdollisia ongelmakohtia. Haluamme tietää sinusta muutamia tärkeitä asioita, jotka auttavat meitä räätälöimään palvelumme sinulle.
mirka1b
Olen 40kg kevyempi!
Aloitin 2014 kesächallengessa ja nyt 2020 olen 40kg kevyempi. Rasvaprosenttini on tullut yli 20% alaspäin. Unohdan välillä itsekin kuinka paljon keho on muuttunut valmennuksen aikana. Paidat lepattavat päällä ja housuja saa nostella koko ajan. Olo on huomattavasti parempi entiseen verrattuna ja itsetunto aivan toista luokkaa.
- Mirka
pia
Jaksan enemmän ja voin paremmin!
Saavutin omat tavoitteeni erinomaisesti. Painoni on tippunut reilusti ja kuntoni on noussut todella rajusti. Keho on myös kiinteytynyt hurjasti. Jaksan enemmän ja vireystilani on tasaisempi kuin ennen. Ymmärrän paljon paremmin ruokavalioon ja treeniin liittyviä syy-seuraussuhteita. Olen saanut kaivaa kaapista ”vanhoja” vaatteita taas esiin ja kaveritkin ovat huomanneet kasvojen sekä vyötärön kaventuneen.
- Pia
hanna
Kehoni on kiinteä ja naisellinen.
Saavutin kehonkoostumuksen suhteen tavoitteeni. Myös vatsani toimii nykyään paremmin ja hyvinvointini on parantunut huomattavasti. Treeneissä suorituskykyni on parantunut todella paljon. Nainen liikkuu ja kaikki tekeminen on kevyempää. Iltapäivisin ei enää tunnu siltä, että pitäisi ottaa päiväunet, sillä energiaa on tullut niin paljon lisää treeneistä ja ravinnosta. Migreenivaivoihin sain apua. Makeanhimo rauhoittui selvästi eikä ole enää vaivannut.
- Hanna
CHALLENGE STARTTAA:
kaisa
taru
ml
Meillä ei ole kiiltäviä parketteja, ei pehmeitä sohvia eikä kovaa jumputtavaa musiikkia. Meidän treenihalli ja -menetelmät ovat melkoisen erilaisia, me keskitymme tekemään tulosta. Emme myy sinulle jäsenyyksiä emmekä käyttöoikeutta saliimme. Me olemme täällä auttamassa sinua laihtumaan, kiinteytymään sekä näyttämään paremmalta. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteitasi! Olemme olemassa, jotta sinä saisit tuloksia. Challengen avulla autamme sinua saavuttamaan ihannekehosi, jossa vyötärösi on hoikka, kätesi ja jalkasi ovat kiinteät sekä takapuolesi näyttää hyvältä.

HUOM! Uskomme että rehellisyydellä ja avoimuudella pääsee pidemmälle. Tästä syystä näillä sivuilla oleva tieto on mahdollisimman tarkkaa. Emme kuitenkaan takaa tietynlaisia tuloksia vaikka suorittaisitkin ohjelmaamme. Tuloksiin vaikuttaa kuinka paljon käytät aikaa muutokseesi ja kuinka paljon oikeasti muutat asioita elämässäsi. Ne, jotka eivät tee kompromisseja, saavat kautta linjan aina parempia tuloksia.
TÄMÄ ON TEHOKKAIN JA PARHAIN CHALLENGE MITÄ OLEMME KOSKAAN LUONEET - JA HALUAMME SINUT MUKAAN
MUTTA...
TILAMME OVAT RAJALLISET, PYSTYMME OTTAMAAN VAIN TIETYN MÄÄRÄN OSALLISTUJIA MUKAAN

HALUAMME ETTÄ SINÄ OLET YKSI HEISTÄ
Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Joten jos olet vakavissasi, haluat päästä kuntoon, haluat näyttää hyvältä ja haluat voida hyvin, silloin tämä on hetkesi! Klikkaa allaolevaa nappulaa ja tule mukaan.

NYT ON SINUN VUOROSI

Kesä 2020 alkaa tästä challengesta! Kohta on jälleen lämmintä ja aurinko alkaa paistamaan. 7.1.2020 on täydellinen hetki aloittaa valmistautuminen kesään, nyt on sinun vuorosi näyttää hyvältä.

The Challenge on uusi jännittävä rasvanpolttohaasteemme, johon olemme laittaneet parhaat ja tehokkaimmat treenit. Haluamme sinun hyötyvän tästä. Challengen avulla saat motivaatiota sekä kehosi kuntoon. Voit sen jälkeen pitää tyytyväisenä kesähametta tai uikkareita päälläsi vaikka koko kesän. Tulet näyttämään paremmalta ja käännät ihmisten päitä.

Meidän treenit yhdistettynä muutamaan hienosäätöön ravinnossasi voi muuttaa kaiken. Se voi luoda sinulle kehon joka näyttää ja tuntuu nuoremmalta ja paremmalta kuin koskaan. Meidän treenit ovat keränneet huikeasti suosiota ja sadat naiset vannovatkin meidän nimeen. Me todellakin haluamme auttaa ja olemme sitoutuneet auttamaan paikallisia naisia rasvanpoltossa. Haluamme taistella ylipainoa, kiristäviä housuja, matalaa itsetuntoa, heikkoa kuntoa sekä huonoa motivaatiota vastaan. Tämä on missiomme.

Kaikki mitä teemme valmennuksessa tähtäävät sinun maksimaaliseen hyvinvoinnin parantamiseen. Täällä sinua valmennetaan henkilökohtaisesti. Täällä sinun tavoitteesi ovat tärkeitä. Täällä sinun taustat otetaan huomioon. Täällä sinua kuunnellaan. Täällä sinä olet tärkeä. Täällä me kuljemme vierelläsi ja menemme niin pitkälle kuin olet itse valmis kulkemaan.

Tule mukaan erittäin suositulle challengelle ja muuta elämäsi! Et tule katumaan.
demo4
demo5
VOITTAJAN PALKINTO:
12kk ilmaiset treenit Ruokatauolla sekä Sony 55" 4K TV kaikilla herkuilla.
HOPEALLE:
6kk ilmaiset treenit Ruokatauolla.
PRONSSILLE:
3kk ilmaiset treenit Ruokatauolla.
RAHAT TAKAISIN TAKUU:
Itseasiassa olemme niin varmoja että pidät meidän treeneistä ja tyylistämme, että annamme challengelle rahat takaisin takuun. Tämän jälkeen sinulla ei ole mitään hävittävää.

Mutta jos jostain syystä et pidäkkään meidän systeemistä, sanot siitä meille ja palautamme rahasi. Saat ne takaisin ilman vetkuttelua ja häsläystä. Emme kysele sen enempää.

Reilua? Kyllä! Rohkeaa? Kyllä!


lehdet
demo6
demo2
boottisFacearvostelut

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2020 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina jo yli 13 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia naisia pääsemään kuntoon. Meidän menetelmämme on suunnattu nimenomaan ylipainoisille ja niille, jotka haluvat päästä ylimääräisestä rasvasta mahdollisimman tehokkaasti eroon.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee Ruokatauon Challengeen? Se on meidän oma järjestelmämme, jota olemme 13 vuoden aikana pikkuhiljaa kehittäneet paremmaksi ja paremmaksi. Olemme poimineet parhaat jutut mukaan tähän ohjelmaan. Challenge on meidän ratkaisumme siihen, miten oikeasti kuuluisi treenata, kun halutaan näyttää hyvältä.
ruokatauko
© Ruokatauko 2020