ÄLÄ ANNA TIUKKOJEN VAATTEIDEN PILATA KESÄÄSI! KADOTA -15CM VYÖTÄRÖLTÄ JA NAUTI KOKO KESÄSTÄ HYVILLÄ MIELILLÄ!
lunastapng
Täytä tietosi ja ilmaiset treenit ovat sinun!
ILMOITTAUDU NYT
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.
adv-arrow-left

RUOKATAUKO BOOTCAMP SYSTEM30

PROSESSIKATU 10, HALLI 1 NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
Ruokatauon Bootcamp System30 polttaa rasvaa kaksi kertaa tehokkaammin. Tällä menetelmällä saat itsesi kuntoon ja se haastaa sinua jokainen kerta!

System30 on paras saatavilla oleva ohjelma kehonkoostumuksen muuttamiseen. Ohjelmamme keskittyy nimenomaan tehokkaaseen rasvanpolttoon ja sen avulla pääset elämäsi parhaimpaan kuntoon.

System30:n hauskat ja tehokkaat treenit on suunniteltu poistamaan rasvaa joka puolelta kehoa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja samalla saat maksimaalisen tuloksen. Ruokatauon kokeneet valmentajat ohjaavat sinua jokaisessa treenissä, joten olet aina osaavissa käsissä. Treenit tapahtuvat Naantalin keskuksessamme.

MIKÄ ON SYSTEM30?

System30:n tehtävänä on antaa rasvalle lähtöpassit! Harjoitukset ovat ryhmässä tapahtuvaa personal trainer valmennusta. Treenit ovat hauskoja, energisiä, kovatehoisia sekä haastavia. Ne muokkaavat kehoasi, polttavat rasvaa sekä nostavat kuntoasi erittäin voimakkaasti. Koko keho treenataan läpi vain 30 minuutissa. Sen enempää et aikaa tarvitse.

Meidän treenimme perustuvat rajuun jälkipolttoon, joka saavutetaan, kun yhdistämme HIIT-elementtejä sekä intervalleja. Näin luomme yhdistelmän, joka polttaa enemmän rasvaa kuin 2-3 kertaa pidempään kestävät kuntosaliharjoitukset. Jokainen harjoitus on Ruokatauon kokeneiden personal trainereiden ohjaama ja jokainen harjoitus on suunniteltu hauskaksi, energiseksi sekä haastavaksi. Nämä yhdessä maksimoivat rasvanpolton sekä kiinteytymisen.

Treenit räätälöidään juuri sinun kunnollesi sopivaksi, jotta saamme parempia tuloksia. Olet sitten täysin uusi tai kokenut liikkuja, saat henkilökohtaista valmennusta ja saavutamme sinun tavoitteesi yhdessä. Olemme valmentaneet ihmisiä jo 10 vuotta, joten tietotaitomme on valtava. System30 treenit suoritetaan dynaamisessa ympäristössä, mikä tekee niistä hauskoja, motivoivia ja haastavia, samalla kulut pysyvät alhaalla ja saat ammattitaitoista personaltrainer valmennusta.
bootcamp turku
muijat-treenaamassa450toka

MITÄ HYÖTYÄ SAAT?

  • Vatsasi, lantiosi ja reitesi kiinteytyvät
  • Allit katoavat käsistäsi
  • Kasvosi kapenevat, kaksoisleuka häviää
  • Kehostasi tulee urheilullisempi
  • Sinusta tulee vahvempi ja energisempi
  • Voit hyvin ja olet hyvällä tuulella koko päivän
  • Saat uusia ystäviä, jotka haluavat sinun onnistuvan
  • Näytät todella hyvältä kesävaatteissasi
  • Näet vaa'an tikittävän alaspäin
  • Kehosi saa uutta lihasta, joka tekee sinusta rasvanpolttokoneen

LUNASTA 3 ILMAISTA TREENIÄ

mirka1b
Olen 40kg kevyempi!
Aloitin valmennuksessa 2014 ja nyt 2018 olen 40kg kevyempi. Rasvaprosenttini on tullut yli 20% alaspäin. Unohdan välillä itsekin kuinka paljon keho on muuttunut valmennuksen aikana. Paidat lepattavat päällä ja housuja saa nostella koko ajan. Olo on huomattavasti parempi entiseen verrattuna ja itsetunto aivan toista luokkaa.
- Mirka
pia
Jaksan enemmän ja voin paremmin!
Saavutin omat tavoitteeni erinomaisesti. Painoni on tippunut reilusti ja kuntoni on noussut todella rajusti. Keho on myös kiinteytynyt hurjasti. Jaksan enemmän ja vireystilani on tasaisempi kuin ennen. Ymmärrän paljon paremmin ruokavalioon ja treeniin liittyviä syy-seuraussuhteita. Olen saanut kaivaa kaapista ”vanhoja” vaatteita taas esiin ja kaveritkin ovat huomanneet kasvojen sekä vyötärön kaventuneen.
- Pia
hanna
Kehoni on kiinteä ja naisellinen.
Saavutin kehonkoostumuksen suhteen tavoitteeni. Myös vatsani toimii nykyään paremmin ja hyvinvointini on parantunut huomattavasti. Treeneissä suorituskykyni on parantunut todella paljon. Nainen liikkuu ja kaikki tekeminen on kevyempää. Iltapäivisin ei enää tunnu siltä, että pitäisi ottaa päiväunet, sillä energiaa on tullut niin paljon lisää treeneistä ja ravinnosta. Migreenivaivoihin sain apua. Makeanhimo rauhoittui selvästi eikä ole enää vaivannut.
- Hanna
Ruokatauon Bootcamp System30 on paljon enemmän kuin tavallinen kuntosali. Me emme myy sinulle jäsenyyksiä emmekä käyttöoikeutta saliimme. Me olemme täällä auttamassa sinua laihtumaan, kiinteytymään sekä näyttämään paremmalta. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteitasi! Olemme olemassa, jotta sinä saisit tuloksia. System30:lla autamme sinua saavuttamaan ihannekehosi, jossa vyötärösi on hoikka, kätesi ja jalkasi ovat kiinteät sekä takapuolesi näyttää hyvältä.

HUOM! Uskomme että rehellisyydellä ja avoimuudella pääsee pidemmälle. Tästä syystä näillä sivuilla oleva tieto on mahdollisimman tarkkaa. Emme kuitenkaan takaa tietynlaisia tuloksia vaikka suorittaisitkin ohjelmaamme. Tuloksiin vaikuttaa kuinka paljon käytät aikaa muutokseesi ja kuinka paljon oikeasti muutat asioita elämässäsi. Ne, jotka eivät tee kompromisseja, saavat kautta linjan aina parempia tuloksia.
TÄMÄ ON TEHOKKAIN JA PARHAIN OHJELMA MITÄ OLEMME KOSKAAN LUONEET - JA HALUAMME SINUT MUKAAN
MUTTA...
PYSTYMME OTTAMAAN VAIN 9 MUUTA OSALLISTUJAA MUKAAN - JA HALUAMME ETTÄ SINÄ OLET YKSI HEISTÄ
Joten jos olet vakavissasi, haluat päästä kuntoon, haluat näyttää hyvältä ja haluat voida hyvin, silloin nämä treenit ovat sinulle. Ja koska treenit ovat ILMAISET, nyt jos koskaan on sinun tilaisuutesi saada kiinteä, urheilullinen ja seksikäs keho vuodelle 2018.

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2018 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina jo 10 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia pääsemään kuntoon. Meidän menetelmämme on suunnattu nimenomaan ylipainoisille ja niille, jotka haluvat päästä ylimääräisestä rasvasta mahdollisimman tehokkaasti eroon.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee System30:een? Se on meidän oma järjestelmämme, jota olemme 10 vuoden aikana pikkuhiljaa kehittäneet paremmaksi ja paremmaksi. Olemme poimineet parhaat jutut mukaan tähän ohjelmaan ja 7.4.2018 aloitamme treenit salillamme. System30 on meidän ratkaisumme siihen, miten oikeasti kuuluisi treenata, kun halutaan näyttää hyvältä.
ruokatauko
Ruokatauko 2018