Miten Pääset Elämäsi Kuntoon 9 Viikossa
Poltat Enemmän Rasvaa, Saat Kehon Kiinteämmäksi Ja Voit Edelleen Syödä Herkkuja
Antiikin Patsas Sisältää:
Testatun ja tehokkaan ohjelman miten pääset elämäsi kuntoon.
Parhaan tavan polttaa rasvaa. Kehosi alkaa polttamaan rasvaa uunin lailla.
Paras tapa saada kauneusihanteita vastaava atleettinen ulkonäkö.
Ei nälän näkemistä, ei kitumista, ei tylsiä fitness/bodailuruokia.
Antiikin Patsas - Mikä Se On?
patsas2
Asiakas sanoi minulle kerran: "Haluaisin näyttää samanlaiselta kuin vanhat kreikkalaiset patsaat!". Entisaikojen patsaat näyttävät kieltämättä aika hyvältä. Ne ovat atleettisia ja vahvan näköisiä. Patsaat ovat kuin suoraan miesten/naisten päiväunista, tältä sen oman kehon tulisi näyttää. Monen suomalaisen mielessä pyöriikin kysymys, miten saisin itseni näyttämään samanlaiselta. Tämä idea on "Antiikin Patsaan" -ohjelman sisältö. Tarkoituksena on vastata kysymykseen miten sellaisen kropan saa. Miten saat kehostasi atleettisen, voimakkaan ja kestävän? Miten sinun tulisi treenata ja syödä, jotta tämä toteutuisi?

Tätä kysymystä varten lihotin itseäni 11kg loppuvuodesta 2016. Halusin olla reilusti ylipainoinen ja testata ohjelmaa itseeni. Treenasin 31.12.2016 - 28.2.2018 välisen ajan Ruokatauon päämajassa ja kasasin tätä ohjelmaa. Halusin luoda kattavan ohjelman, miten minunlainen ylipainoinen ihminen pääsisi elämänsä kuntoon. Halusin optimoida rasvanpolton sekä treenit mahdollisimman kompaktiksi kokonaisuudeksi, joka toisi jatkuvasti tuloksia.

Tämän ohjelman avulla minä pääsin elämäni kovimpaan kuntoon, minusta tuli antiikin patsas. Nyt on sinun vuorosi.
antiikinpatsas-sisältää
01
OLET KIINTEÄ JA ATLEETTINEN
Antiikin Patsaan tarkoituksena on tehdä harjoittelijastaan atleettinen sekä kiinteä. Oli kyseessä sitten mies tai nainen. Ohjelma painottuu rasvanpolttoon mahdollisimman tehokkaasti ja vaivattomasti. Tämän ohjelman avulla saavutetaan kauneusihanteita vastaava keho.

Ohjelmassa on huomioitu sukupuoli sekä kuntotaso. Joten tämä ohjelma sopii myös aloittelijoille sekä kokeneille. Jos haluat päästä hyvään ja tiukkaan kuntoon, Antiikin Patsas on valintasi.
 • Olet sopusuhtainen ja atleettinen
 • Näytät hyvinvoivalta ja energiseltä
 • Vastakkainen sukupuoli kiinnostuu sinusta
 • Käännät päitä ja sinua kadehditaan
 • Näytät hyvältä vaatteissa ja ilman niitä
02
9 VIIKKOA JA KUNTOSI NOUSEE
Ohjelma kestää 9 viikkoa, jonka jälkeen voit tehdä sen halutessasi uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Ja niin edelleen. Ohjelman treenit keskittyvät lisäämään sinun voimatasoja sekä kuntoa. Tällä lähestymistavalla kehosi alkaa polttamaan rasvaa tehokkaammin. Ohjelmassa treenataan kolme kertaa viikossa nousujohteisesti. Treenit ovat kovatehoista toiminnallista treeniä. Kaikki harjoitukset pystyt suorittamaan peruskuntosalilla.

Ohjelman aikana opit mm. vetämään leukoja sekä tekemään 1-jalan kyykkyjä. Huomaat kehittyväsi nopeasti. Tämä pitää ohjelman mielekkäänä ja motivoivana.
 • Saat voimaa lisää etkä puuskuta portaissa
 • Ei tylsiä kuntosaliharjoituksia
 • Ei tunteja treeneissä
 • Ei mitään tylsiä juoksulenkkejä
 • Suoraviivaista ja tehokasta treeniä
9viikkoa
ravinto
03
PARAS TAPA SYÖDÄ JA LAIHTUA
Ravinto on suoraan sanottuna KRIITTINEN osa onnistumista. Olet sitä mitä syöt! Olet varmaan kuullutkin tämän sananlaskun. Joten voidaan sanoa, että ravinto on erittäin tärkeää saada toimimaan oikein. Ongelma vain on, että olemassa ei ole yhtä mallia, joka sopisi kaikille. Me jokainen olemme erilaisia - aloitamme täysin eri kohdista ja päädymme eri kohtiin.

Joten maailman paras tapa polttaa rasvaa on tehdä siitä niin helppoa kuin mahdollista. Opetan sinulle miten voit polttaa rasvaa kuin uuni ja syödä silti mitä ikinä haluatkaan.
 • Sinä VOIT saada tiukan kropan ilman "kitudieettejä"
 • Sinun EI tarvitse syödä fitness/bodailuruokia lainkaan
 • Sinun EI tarvitse syödä 5-6 pientä ateriaa päivässä, jotka jättävät sinut nälkäiseksi ja väsyneeksi
 • Sinun EI tarvitse kieltäytyä suosikkiherkuistasi
 • Sinä VOIT syödä mitä haluat ja pääset silti kuntoon
Ravinto ei saa kahlita elämääsi. Syömällä 2-3h välein tupperware-purkeista riisiä, kasviksia ja lihaa ei ole elämää. Se on järkyttävän tylsää! Olet koko ajan stressaantunut, nälkäinen ja väsynyt.

Olemassa on myös toisenlainen tapa syödä. Syödään mitä halutaan ja nautitaan elämästä. Tätä kutsutaan nimellä pätkäpaasto. Koko Antiikin Patsas perustuu tähän.
04
SEURAA ESIMERKKIÄ
Minä en huutele netissä ilman referenssejä. Näytän itse mallia miten tämä ohjelma tehoaa. Itseasiassa lihotin itseäni 11kg 10/2016 - 12/2016. Halusin ylipainoa noin 20kg sekä rasvaprosenttini mahdollisimman korkealle ennen aloitusta. Halusin olla huonossa kunnossa niin hullulta kuin se kuulostaakin! Kun aloitin 31.12.2016 ohjelman suorittamisen, painoin 106kg ja rasvaprosenttini oli 36%. Olin iso, painava sekä erittäin rapakuntoinen. Halusin testata ohjelmaa itseeni, ennenkuin alan myymään sitä kenellekkään.

58 viikkoa myöhemmin olin atleettinen patsas. Elin ja hengitin tätä ohjelmaa koko vuoden 2017 ja vähän päälle 2018. Kuvasin matkan varrelta parhaat treenit videolle ja laadin koko ravintomallin mahdollisimman helposti toteutettavaksi. Näytän ja selostan sekä teen kaikki ohjelman treenit itse, näet miten minä treenaan ja miten saan itseni kuntoon. Opetan sinua säätämään tämän ohjelman myös sinulle sopivaksi.
 • Todistetusti tehokas ja toimiva ohjelma
 • Katso, opi ja tee perästä
 • Ohjelma räätälöityy sinun tarpeisiin & tavoitteisiin
 • Toimii erinomaisesti ylipainoa vastaan
 • Toimii tehokkaasti tiukan kunnon saavuttamiseksi
esimerkki2
koneet2
05
SAAT OHJELMAN HETI
Antiikin Patsas -ohjelma on 100% ladattava tuote. Tämä tarkoittaa että saat ohjelman välittömästi oston jälkeen. Ohjelma on katsottavissa kaikilla laitteilla.

Käy koko ohjelma läpi omaan tahtiisi. Kaikki osat ovat helposti katsottavassa videoluentosarjassa. Voit aloittaa välittömästi oman tarinasi. Aloita vaikka heti TÄNÄÄN!
Tapaa Valmentajasi - Kuka Minä Olen?
omanaama
Nimeni on Markku Sorosuo ja olen toiminut personal trainerina kohta 10 vuotta. Olen CrossFit Naantalin omistaja sekä Ruokatauon toinen perustaja. Olen auttanut satoja suomalaisia pääsemään kuntoon ja saavuttamaan unelmakehonsa. Olen varsinkin erikoistunut ylipainoisten ihmisten liikuttamiseen.

Olen tunnettu PT Turun alueella ja ihmiset tulevat oppiini hyvinkin kaukaa. Valmennan suurimmalta osin ihan tavallisia suomalaisia kuten sinuakin. Minun menetelmät eroavat kuitenkin melkoisesti tusina-personal trainereista, minä saan asiakkaani kuntoon. Ruokatauon sivuilta löydät paljon referenssejä.

Minulla on oma valmennuskeskus Naantalissa, jossa teen taikojani ihmisten kanssa. Voit tulla myös tapaamaan minua livenä.
Miten Antiikin Patsas Toimii Käytännössä?
victory_pieni
Ohjelmassa on 5 osaa, jotka kukin keskittyvät omaan aiheeseensa. Koko kurssi on Ruokatauon suojatulla serverillä.
 • OSA 1: Mikä on Antiikin Patsas
 • OSA 2: Mikä on pätkäpaasto
 • OSA 3: Pätkäpaaston käytännössä
 • OSA 4: Antiikin Patsas treenit
 • OSA 5: Ohjelman hienosäätö
 • BONUS: Markun lämmittely
 • BONUS: Markun yhden päivän ravinto
 • BONUS: Saat 100kpl lisätreeniä
Aloita Antiikin Patsas Hintaan €127 Nyt €97
Usein Kysytyt Kysymykset

"Toimiiko tämä ohjelma myös naisilla?"
Kyllä. Olen laittanut treeneihin mukaan myös naisille suunnattuja versioita liikkeistä. Naisille on myös omat ohjeistukset ravinnossa.

"Kuinka kauan tämä ohjelma kestää?"
Ohjelman perusrunko kestää vain 9 viikkoa. Voit suorittaa ohjelman heti uudestaan halutessasi, niin monta kertaa kuin tarvitset. Minä suoritin tätä 58 viikkoa putkeen.

"Olen todella huonossa kunnossa.
Sopiiko tämä ohjelma minulle?"
No katso minua. Olin 106kg ja kehonkoostumus silkkaa rasvaa. Joten tämä ohjelma todellakin sopii aloittelijalle. Ohjelmassa on helpotetut liikkeet mukana ja pystyt suorittamaan ne missä tahansa peruskuntosalilla.

"Haluan kysyä sinulta jotain. Miten sinut saa kiinni?"