"Oho! Onpa Äijä Lihonnut!?"
Kaverisi tietävät sen, vaimosi tietää sen. Sinäkin tiedät sen. Minäkin olin lihonnut rajusti. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa asioita. Ei edes yli nelikymppisenä.
edestä
Keski-ikäisille miehille:
Ravinto- ja treenipaja 24.8-25.8.2019
Miten yli 40v mies pääsee kuntoon
Miten sinun tulisi liikkua
Miten sinun tulisi syödä
Miten saat tuloksia keski-ikäisenä
Näytän miten
Sinulle räätälöity ravinto-ohjelma
Saat oman treenisuunnitelman
40 Vuotta Ja Kunnossa- Mikä Se On?
sivulta
Muistatko kun olit vielä parikymppinen nuori mies ja olit elämäsi kunnossa? Sait syödä mitä halusit ja elämä oli jännää? Noh, se oli silloin se ja aika tekee tehtävänsä. Nyt 2019 olet yli 40 vuotta ja olet huonossa kunnossa. Kaverisi huomauttelevat kasvaneesta vatsastasi ja vaimosikin sanoo samaa. Olet huomannut miten joudut jatkuvasti ottamaan isommat työvaatteet ja peilistä katsoo huonossa kunnossa oleva mies takaisin. Tiedostat kyllä tämän itsekin ja jotain asialle pitäisi tehdä.

Mutta olet aina mukamas niin kiireinen, et kerkiä huolehtimaan itsestäsi. Ehkä ensi viikolla tai ensi kerralla? Mutta sitä ensi kertaa ei koskaan tule, vuodet vierivät eteenpäin ja sitä huonommalta näytät.

Olet hukassa, ärsyyntynyt ja et tiedä tässä informaatiotulvassa kenen puoleen kääntyisit. Koet että juuri sinun on erittäin vaikeaa ellei jopa mahdotonta päästä jälleen nuoruutesi kuntoon.

Tee jotain asialle. Katso minua. Minä olen 41 vuotta kirjoittaessani tätä ja elämäni kovimmassa kunnossa. Katso mistä lähdin. Näetkö eron?

40 Vuotta Ja Kunnossa on kaksipäiväinen ja käytännönläheinen työpaja yli 40 vuotiaille miehille. Opetan ja näytän miten keski-ikäisen miehen tulisi syödä ja treenata, kun halutaan saada nuoruuden atleettinen keho takaisin. Olen itse kävelevä esimerkki tästä.
atleettinen
01
ATLEETTINEN JA KESKI-IKÄINEN MIES
Testosteroni pitää sinut nuorena, se tuo sinuun voimaa, lihasta ja hyvinvointia. 40 vuoden jälkeen teston tuotantosi laskee noin prosentilla per vuosi. Vähäinen liikunta, huono ravinto, ylipaino ja viina vauhdittavat tätä alamäkeä. Oikeanlainen ravinto sekä treenit ovat parhaat aseet teston tuotannon ylläpitämiseen ja siten avaimet miehen hyvinvointiin.

Sinulla pitäisi olla jo tähän ikään mennessä elämänviisautta, joten 40 vuotias treenaa ja syö järkevästi. Työpajassa käymme läpi parhaan mahdollisen menetelmän miten boostaat luonnollista hormonituotantoasi ja miten saavutat jälleen atleettisen kehon.
 • Olet sopusuhtainen ja atleettinen
 • Näytät hyvinvoivalta ja energiseltä
 • Vastakkainen sukupuoli osoittaa kiinnostusta
 • Käännät päitä missä ikinä liikutkaan
 • Kaverisi kahdehtivat sinua
02
MITEN KESKI-IKÄINEN TREENAA
Sinun pitäisi treenata voimaa sekä kuntoa. Näiden kahden yhdistämisellä luot parhaan mahdollisen pohjan kaikkeen mitä elämä heittää eteen. Kun olet vahva ja kestävä, myös pääkoppasi kestää enemmän painetta. Kovan treenin jälkeen pystyt jälleen ottamaan erän töissä stressiä vastaan ja jaksat leikkiä jälkikasvusi kanssa.

Miehelle kova treeni on lääkettä kaikkeen. Ja mitä enemmän sinulle tulee ikää, sitä tärkeämpään rooliin oikeanlainen treenaus tulee. Ei tunteja missään kuntosalilla eikä mitään ihme nylkytyksiä laitteissa. 40 vuotias treenaa hieman eri tavalla kuin nuori mies, aikuinen mies treenaa järkevästi, suoraviivaisesti ja ennenkaikkea kehittävästi.
 • Saat voimaa lisää etkä tee kuolemaa portaissa
 • Ei mitään tylsiä kuntosali/bodari-harjoituksia
 • Ei tunteja treeneissä, kenelläkään ei ole aikaa sellaiseen
 • Ei tappavan tylsiä juoksulenkkejä
 • Suoraviivaista ja tehokasta treeniä
manmaker
ravinto
03
MITEN KESKI-IKÄINEN SYÖ
Tiedätkö oikeasti miten tulisi syödä, jotta vatsamakkarat palaisivat ja äijä voisi hyvin? Ravinto on suoraan sanottuna KRIITTINEN osa onnistumista. Olet sitä mitä syöt! Olet varmaan kuullutkin tämän sananlaskun. Joten voidaan sanoa, että ravinto on erittäin tärkeää saada toimimaan oikein. Ongelma vain on, että olemassa ei ole yhtä mallia, joka sopisi kaikille. Me jokainen olemme erilaisia - aloitamme täysin eri kohdista ja päädymme eri kohtiin.

Joten maailman paras tapa polttaa rasvaa on tehdä siitä niin helppoa kuin mahdollista. Opetan sinulle miten voit polttaa rasvaa kuin uuni ja hämmästellä samalla muuttuvaa peilikuvaasi.
 • Sinä VOIT saada atleettisen kropan ilman "kitudieettejä"
 • Sinun EI tarvitse syödä fitness/bodailuruokia lainkaan
 • Sinun EI tarvitse syödä 5-6 pientä ateriaa päivässä, jotka jättävät sinut nälkäiseksi ja väsyneeksi
 • Sinun EI tarvitse kieltäytyä suosikkiherkuistasi
04
SAAT OHJELMAN MUKAASI
Työpajassa teemme sinulle oman henkilökohtaisen ravintosuunnitelman ja näytän sinulle miten lähdet toteuttamaan sitä. Kerron sinulle ravinnosta mitä, miksi, milloin ja kuinka paljon. Näytän sinulle tavan nauttia ruuasta ilman kitumista nälässä.

Tämän lisäksi teemme sinulle yhdeksän viikkoa kestävän nousujohteisen treenirungon, jonka käymme läpi kanssasi työpajassa. Pystyt tämän jälkeen helposti soveltamaan oppimaasi ja menemään eteenpäin omassa elämässäsi.
koneet2
Tapaa Valmentajasi - Kuka Minä Olen?
omanaama
Nimeni on Markku Sorosuo ja olen toiminut personal trainerina 12 vuotta. Olen CrossFit Naantalin omistaja sekä Ruokatauon toinen perustaja. Olen auttanut satoja suomalaisia miehiä pääsemään kuntoon ja saavuttamaan tavoitteensa. Olen varsinkin erikoistunut ylipainoisten sekä huonokuntoisten miesten liikuttamiseen.

Valmennan suurimmalta osin ihan tavallisia suomalaisia kuten sinuakin. Minun menetelmät eroavat kuitenkin melkoisesti tusina-personal trainereista, minä saan asiakkaani kuntoon ja menetelmäni ovat todistetusti erittäin toimivia. Ruokatauon nettisivuilta löydät paljon referenssejä sekä Facebookista löydät ihmisten suositukset.

Minulla on oma valmennuskeskus Naantalissa, jossa teen taikojani ihmisten kanssa. Voit tulla myös tapaamaan minua livenä.
Mitä Työpajassa Tapahtuu Käytännössä?
victory_pieni
Kahden päivän aikana suoritamme seuraavat:
 • LA OSA 1: Tervetuloa ja esittelyt
 • LA OSA 2: Ravintojärjestelmä
 • LA OSA 3: Voimaharjoitus A
 • LA OSA 4: Kuntoharjoitus A
 • SU OSA 4: Ravinnon räätälöinti sinulle
 • SU OSA 5: Voimaharjoitus B
 • SU OSA 6: Kuntoharjoitus B
 • SU OSA 7: Treenien räätälöinti sinulle
Ilmoittaudu 24.8 - 25.8.2019 Hintaan €149
Usein Kysytyt Kysymykset

"Saako naiset tulla myös?"
Ei. Tällä kertaa haluan keskittyä pelkästään miesten juttuihin ja kaikki materiaalit ovat tehty miehille. Kaikki miehet välillä 40-60 vuotta ovat tervetulleita. Ei nuorille miehille. Paikkoja rajallisesti.

"Milloin työpaja on?"
Aloitamme lauantaina 24.8. klo 15:00, tule paikalle 10min ennen. Lopetamme sunnuntaina 25.8. klo 16:00. Ota mukaasi liikuntavarusteet, sisäkengät, vaihtovaatteet ja läppärisi/muistiinpanovälineesi. Sekä tietysti paljon uteliasta mieltä.

"Olen todella huonossa kunnossa.
Sopiiko tämä minulle?"
No katso minua. Minä olin pelkkää rasvaa koko mies. Olin todennäköisesti huonommassa kunnossa kuin sinä. Tämä sopii kaikille miehille ja kaikille kuntotasoille.

"Missä työpaja on?"
Ruokatauon keskuksessa osoitteessa Prosessikatu 10 Naantalissa. Hallin seinässä on Ruokatauon kyltit. Pihalla on runsaasti parkkipaikkoja. Itse osoitteeseen on helppo tulla.

"Kenelle tämä on suunnattu?"
Ylipainoisille ja rapakuntoisille miehille, jotka ovat yli 40 vuotta. Nuorempien miesten työpajat tulevat myöhemmin sekä naisille omansa.

"Pitääkö minun tehdä etukäteen jotain?"
Kyllä, saat täytettäväksi perustietokyselyt. Lähetän ohjeet niiden mukana mitä tietoja tarvitsen sinusta.

"Työpaja kestää yön yli, missä nukun?"
Ota kylpylästä huone ja pidä pari vapaata samalla töistä.

"Haluan kysyä sinulta jotain. Miten sinut saa kiinni?"
markku(at)ruokatauko.fi