Miksi Niin Moni Nainen Vannoo Meidän Bootcamppien Nimeen? Koska Me Saamme Naiset Näyttämään Hyvältä.
2viikkoa
Täytä tietosi ja kutsumme sinut tapaamiseen.
ILMOITTAUDUN START
Vihaamme spämmiä, joten sähköpostisi on turvassa meillä.
adv-arrow-left

RUOKATAUKO BOOTCAMP

PROSESSIKATU 10, HALLI 1 NAANTALI
ruokatauko(at)ruokatauko.fi
Ruokatauon Bootcamp polttaa rasvaa kaksi tai jopa kolme kertaa tehokkaammin. Tällä menetelmällä saat itsesi kuntoon ja se haastaa sinua jokainen kerta!

Ruokatauko Bootcamp on paras saatavilla oleva ohjelma kehonkoostumuksen muuttamiseen. Ohjelmamme keskittyy nimenomaan tehokkaaseen rasvanpolttoon ja sen avulla pääset elämäsi parhaimpaan kuntoon.

Bootcampin hauskat ja tehokkaat treenit ovat suunniteltu poistamaan rasvaa joka puolelta kehoa mahdollisimman lyhyessä ajassa ja samalla saat maksimaalisen tuloksen. Ruokatauon kokeneet valmentajat ohjaavat sinua jokaisessa treenissä, joten olet aina osaavissa käsissä. Treenit tapahtuvat Naantalin keskuksessamme. Ilmoittaudu START-tapaamiseen ja kutsumme sinut haastatteluun, saat samalla 2vko ilmaiset treenit.

MIKÄ ON BOOTCAMP?

Haluat laihtua ja päästä kuntoon? Olet kiireinen? Haluat näyttää paremmalta? No meillä on ratkaisu sinulle ja meillä on myös näytöt osaamisestamme. Me saamme myös sinut kuntoon nopeasti ja tehokkaasti.

Katsos kun olemme sitoutuneet auttamaan Naantalilaisia, Raisiolaisia sekä Turkulaisia naisia pääsemään rasvasta eroon. Meidän treenit luotiin vain ja ainoastaan sitä tarkoitusta varten. Tehtävänä on antaa rasvalle lähtöpassit ja pitää samalla hauskaa!

Tämän seurauksena kaikki harjoitukset ovat ryhmässä tapahtuvaa personal trainer valmennusta. Treenit ovat hauskoja, energisiä, kovatehoisia sekä haastavia. Ne muokkaavat kehoasi, polttavat rasvaa sekä nostavat kuntoasi erittäin voimakkaasti. Koko keho treenataan läpi vain 30 minuutissa. Sen enempää et aikaa tarvitse.

Meidän treenimme perustuvat rajuun jälkipolttoon, joka saavutetaan, kun yhdistämme kovatehoisia intervalleja sekä voimaliikkeitä. Näin luomme yhdistelmän, joka polttaa enemmän rasvaa kuin 2-3 kertaa pidempään kestävät kuntosaliharjoitukset. Jokainen harjoitus on Ruokatauon kokeneiden personal trainereiden ohjaama ja jokainen harjoitus on suunniteltu hauskaksi, energiseksi sekä haastavaksi. Nämä yhdessä maksimoivat rasvanpolton sekä kiinteytymisen.

Treenit räätälöidään juuri sinun kunnollesi sopivaksi, jotta saamme parempia tuloksia. Olet sitten täysin uusi tai kokenut liikkuja, saat henkilökohtaista valmennusta ja saavutamme sinun tavoitteesi yhdessä. Olemme valmentaneet ihmisiä jo 12 vuotta, joten tietotaitomme on valtava. Treenit suoritetaan dynaamisessa ympäristössä, mikä tekee niistä hauskoja, motivoivia ja haastavia, samalla kulut pysyvät alhaalla ja saat ammattitaitoista personaltrainer valmennusta.
facekommentti1
muijat-treenaamassa2

MITÄ HYÖTYÄ SAAT?

 • Vatsapömppö pienenee
 • Reitesi saavat lihasta ja näyttävät paremmilta
 • Takapuolesi saa muotoja
 • Allit katoavat käsistäsi
 • Kasvosi kapenevat, kaksoisleuka häviää
 • Kehostasi tulee urheilullisempi
 • Sinusta tulee vahvempi ja energisempi
 • Voit hyvin ja olet hyvällä tuulella koko päivän
 • Saat uusia ystäviä, jotka haluavat sinun onnistuvan
 • Vaatteet istuvat paremmin päälläsi ja näytät hyvältä niissä
 • Näet vaa'an tikittävän alaspäin
 • Huomaat senttien katoavan jokapuolelta
 • Kehosi saa uutta lihasta, joka tekee sinusta rasvanpolttokoneen

MYÖS NÄMÄ SINÄ SAAT

 • Saat realistisen tavoitteen
 • Sinua ohjataan kohti tavoitetta
 • Saat terveellisemmät elämäntavat
 • Pääset Turun hauskimmalle bootcampille
 • Saat alueen parasta valmennusta ja motivaatiota
 • Sinusta tulee osa meidän jengiä
 • Opit liikkumaan oikein
 • Opit syömään oikein
 • Voit ottaa kaverin mukaan ja pitäkää hauskaa

LUNASTA 2 VIIKKOA ILMAISTA TREENIÄ

mirka1b
Olen 40kg kevyempi!
Aloitin valmennuksessa 2014 ja nyt 2019 olen 40kg kevyempi. Rasvaprosenttini on tullut yli 20% alaspäin. Unohdan välillä itsekin kuinka paljon keho on muuttunut valmennuksen aikana. Paidat lepattavat päällä ja housuja saa nostella koko ajan. Olo on huomattavasti parempi entiseen verrattuna ja itsetunto aivan toista luokkaa.
- Mirka
pia
Jaksan enemmän ja voin paremmin!
Saavutin omat tavoitteeni erinomaisesti. Painoni on tippunut reilusti ja kuntoni on noussut todella rajusti. Keho on myös kiinteytynyt hurjasti. Jaksan enemmän ja vireystilani on tasaisempi kuin ennen. Ymmärrän paljon paremmin ruokavalioon ja treeniin liittyviä syy-seuraussuhteita. Olen saanut kaivaa kaapista ”vanhoja” vaatteita taas esiin ja kaveritkin ovat huomanneet kasvojen sekä vyötärön kaventuneen.
- Pia
hanna
Kehoni on kiinteä ja naisellinen.
Saavutin kehonkoostumuksen suhteen tavoitteeni. Myös vatsani toimii nykyään paremmin ja hyvinvointini on parantunut huomattavasti. Treeneissä suorituskykyni on parantunut todella paljon. Nainen liikkuu ja kaikki tekeminen on kevyempää. Iltapäivisin ei enää tunnu siltä, että pitäisi ottaa päiväunet, sillä energiaa on tullut niin paljon lisää treeneistä ja ravinnosta. Migreenivaivoihin sain apua. Makeanhimo rauhoittui selvästi eikä ole enää vaivannut.
- Hanna
Ruokatauon Bootcamp on paljon enemmän kuin tavallinen kuntosali. Me emme myy sinulle jäsenyyksiä emmekä käyttöoikeutta saliimme. Me olemme täällä auttamassa sinua laihtumaan, kiinteytymään sekä näyttämään paremmalta. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteitasi! Olemme olemassa, jotta sinä saisit tuloksia. Bootcampilla autamme sinua saavuttamaan ihannekehosi, jossa vyötärösi on hoikka, kätesi ja jalkasi ovat kiinteät sekä takapuolesi näyttää hyvältä.

HUOM! Uskomme että rehellisyydellä ja avoimuudella pääsee pidemmälle. Tästä syystä näillä sivuilla oleva tieto on mahdollisimman tarkkaa. Emme kuitenkaan takaa tietynlaisia tuloksia vaikka suorittaisitkin ohjelmaamme. Tuloksiin vaikuttaa kuinka paljon käytät aikaa muutokseesi ja kuinka paljon oikeasti muutat asioita elämässäsi. Ne, jotka eivät tee kompromisseja, saavat kautta linjan aina parempia tuloksia.
TÄMÄ ON TEHOKKAIN JA PARHAIN OHJELMA MITÄ OLEMME KOSKAAN LUONEET - JA HALUAMME SINUT MUKAAN
MUTTA...
PYSTYMME OTTAMAAN TÄLLÄ HETKELLÄ VAIN 9 MUUTA OSALLISTUJAA MUKAAN - JA HALUAMME ETTÄ SINÄ OLET YKSI HEISTÄ
Joten jos olet vakavissasi, haluat päästä kuntoon, haluat näyttää hyvältä ja haluat voida hyvin, silloin nämä treenit ovat sinulle. Ja koska treenit ovat ILMAISET, nyt jos koskaan on sinun tilaisuutesi saada kiinteä, urheilullinen ja seksikäs keho vuodelle 2019.

NYT ON SINUN VUOROSI

Meillä on visio miltä haluamme SINUN elämäsi näyttävän tänä vuonna:

2019 sinä olet ratin takana. Sinä päätät.

2019 kukaan muu ei päätä sinun puolestasi miltä sinusta tuntuu. Sinä saat kutsua itseäsi kauniiksi. Sinä saat pitää mitä tahansa vaatteita päälläsi ja tunnet olosi hyväksi.

2019 sinä et tarvitse enää lohdutussuklaata, viinipulloa tai Netflixiä raskaan päivän päätteeksi, koska päivät eivät enää tunnukkaan niin pitkältä. Huomaat että...

2019 sinulla on enemmän energiaa ja itsetuntoa kääntää vuoden 2018 valtavat vuoret pieniksi kukkuloiksi matkallasi. Huomaat liitäväsi paikasta toiseen ylpeästi, tyylikkäästi ja hymyillen.

2019 SINÄ vihdoinkin teit sen kropan josta olet aina haaveillut. Sinä sait apua Ruokatauon valmennukselta, mutta loppujen lopuksi SINÄ teit kaiken työn.

Kun illalla kääriydyt peittoon ja olet unen rajamailla, viimeinen ajatus joka pyörähtää mielessäsi: "Olen niin iloinen että pidin huolta itsestäni tänä vuonna. Nyt jaksan mennä eteenpäin ja nauttia elämästäni!".

Tätä on Ruokatauon Bootcamp. Me muutamme ihmisten elämää.
boottisFacearvostelut
RAHAT TAKAISIN TAKUU:
Jos päätät lähteä koeajan jälkeen mukaan, olemme niin varmoja että pidät meidän treeneistä ja tyylistämme, että annamme palvelullemme rahat takaisin takuun. Tämän jälkeen sinulla ei ole mitään hävittävää.

Mutta jos jostain syystä et pidäkkään meidän systeemistä, sanot siitä meille ja palautamme rahasi. Saat ne takaisin ilman vetkuttelua ja häsläystä. Emme kysele sen enempää.

Reilua? Kyllä! Rohkeaa? Kyllä!


lehdet
ruokatauko

MIKÄ ON RUOKATAUKO?

Olemme kaksi entistä sairaalloisen ylipainoista miestä Naantalista. Autoimme ensin itseämme, jotta voisimme nyt 2019 auttaa muita. Olemme toimineet personal trainereina yli 11 vuotta ja olemme auttaneet satoja suomalaisia pääsemään kuntoon. Meidän menetelmämme on suunnattu nimenomaan ylipainoisille ja niille, jotka haluvat päästä ylimääräisestä rasvasta mahdollisimman tehokkaasti eroon.

Pidämme suosittua blogia, olemme aktiivisia Facebookissa sekä julkaisemme videoita YouTube -kanavallemme. Pistä meidät seurantaan, et tule katumaan.

Mitä tulee Ruokatauon Bootcamppiin? Se on meidän oma järjestelmämme, jota olemme 11 vuoden aikana pikkuhiljaa kehittäneet paremmaksi ja paremmaksi. Olemme poimineet parhaat jutut mukaan tähän ohjelmaan. Bootcamp on meidän ratkaisumme siihen, miten oikeasti kuuluisi treenata, kun halutaan näyttää hyvältä.
© Ruokatauko 2019